lördag, januari 17, 2009

Lördag morgon


Mysig lördagmorgon! Valde medvetet bort både gårdagskvällens Karlavagn med Marcus Birro och morgonens Ring så spelar vi eftersom jag vill lyssna på det sen, på jobbet, i fred. När jag försöker få allt pappersarbete ur vägen. Men jag har bakat frukostfrallor i ottan idag och sen åt vi god frukost med frallor, goda ostar, fina julklappsmarmelader jag fick från kusin Frida (favoriten är med fikon och portvin), massa frukt och gott kaffe.
Måste snart packa jobbväskan och ge mig av på veckans långpass. Känns ok. Jättefint väder ute så det blir en promenad i solen till jobbet. Bara det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm så gott det låter. Fin start på dagen :)!
Ewa

Emmama sa...

Exakt! Och dagar som startar bra blir oftast bra! :)

Kram!

Annika sa...

Synd att Lisa inte längre håller i Karlavagnen alls.
Desto bättre med "Ring så..", men ändå...Jag saknar henne på K-vagnen. Lyssnade på hennes sista program som nyligen, det som sändes på julafton. Och, jag grät. Vissa samtal var så gripande.
Igen så underbart att man kan lyssna över nätet.

Emmama sa...

Annika: Det ar jattetrist att hon inte ar med langre, jag har verkligen gillat hennes program! Jag grat som en liten lipsill av hennes bastaprogram, jag med! Jattefint! Lyssnar du nar Birro har? Horde du senaste? Nar han sa att alla fester i Fagersta ar fylleslag (mer eller mindre) och en man ville ha en ursakt. OJ, som det blev.. ;) Natradio ar fantastiskt!!