söndag, januari 04, 2009

Att göra cup cakes!

Det gjordes så mycket cup cakes idag på jobbet att det spred sig muffinsdoft i hela området! Försöker varje vecka hitta på minst en kreativ aktivitet med alla barnen (var för sig dock).

Här hemma gör jag nu kyckling med rotfrukter i ugnen och ska kaaanske göra snoddas sen för det har jag egentligen lovat mina kollegor att jag ska. Avdelning en husfrus bekännelser. Eller ja, en ogift huskvinnas bekännelser.

Gustavs potträning avdelning "lilla" går bra, egentligen inga problem alls. Smekmånad? "Stora" görs inte på toa men med alla fina tips jag fått ska det bli ordning! Jag är bara rädd att mina försök till uppmuntring ska skapa sån uppståndelse kring bajseriet att han får panik, vägrar, får förstoppning och blir sjuk. Livet som mooor är inte så enkelt, vad nojjade man sig över förrut? ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen! kul att prata med dig sist. Även kul att du beställt boken nu, hoppas att du gillar den. Nu blev jag verkligen sugen på snoddas, älskar dessa kakor. Ska försöka dra ner lite på kakor och godis då jag har några kilo att gå ner efter graviditeten. Jag måste göra något då jag inte gillar att träna(jag önskat verkligen att jag gjorde det)men jag ska unna mig ibland, det MÅSTE man göra. Jag har riktigt dålig diciplin när det gäller träning men men.........Lycka till med Gustavs toalettbesök. Du är en klok kvinna, det kan verkligen gå som du själv är klart medveten om att om man gör FÖR stor sak av det hela så VÄGRAR barnet. Vi använder toalettring. Lycka till!!!!!!!!!kram

Anonym sa...

Tjaabaaa Emma!!!
Här hemma brukar vi inspektera "bullebajset" som vi kallar det. Det kan se ut som sniglar, fiskar, hundar sen spolar vi ner det o vinkar hej då till det...

Marianne sa...

Snoddas? Hjälp, en kaka jag aldrig har hört talas om! Kom till min undsättning och berätta - gärna med recept : )

Jättefina cup-cakes!

Det där med pottan kan jag nog inte hjälpa till så mycket med. Katterna har frivilligt gått på lådan ända sen de var pyttesmå, och bara en enda olycka under barndomen. Men jag tror kanske inte att Gustav skulle uppskatta en låda med sand?

Anonym sa...

Vad fina dem är! Om det är du som gjort dem på bilden?! / anki

Anonym sa...

kuliga kakor:) hur gör man sånna?

Emmama sa...

Satja: Jattekul med en pratstunt, dumma telefon som la av mitt i kenyadiskussionen.. Jag ska ocksa skarpa upp mig lite. Fick nya joggingskor av Mwaniki i julklapp sa det SKA bli ordning pa denna gamla kropp i ar! :) Halsa alla dina gullegrisar! Kram!

Pernilla: Med Vincents ocksa eller bara Patrices? Mohahaha! Kram!

Marianne: Nu vet du vad snoddas ar. Antar att du kanner till dom men som nagot annat? Eller var de helt nya sa du vill ha recept?
En lada med sand ja.. lattstadat om inte annat.. :D
Kram!

Anki: Japp, jag och en klientbarn! Visst ar dom fina? Finns massor av kul grejer har att dekorera kakor och muffins med och det ar alltid jatteuppskattat med barnen! Kram!

Pim: Just dessa ar fran en mix men det ar vanliga muffins med glasyr (florsockerbas) och sa finns massa kul att ha uppepa! :) Kram!