söndag, januari 04, 2009

Potträning, del 478.

Märker att GG ska göra stora och springer med honom mot toa för att göra det där. "Noooo, I am gonna fall down and then I cant get up", säger lillot då.

Toaring inköpes därmed snarat.

12 kommentarer:

Petchie75 sa...

Oj, men stackaren, inte ska han vara rädd för toaletten.. Men jag förstår, hålet kan nog verka väldigt stort för en liten kille.

Anonym sa...

Ville bara säga att Babybjörns toalettring är bra.Den kostar lite mer(349 svenska kr) men den är verkligen utformad till det lilla barnet.Man kan även justera den. Om ni inte har Babybjörn där så går det säkert lika bra med någon annan, huvudsaken är att hålet blir mindre.. Innan vi köpte den så ville K heller inte gå. Han sa som G att han kommer trilla ner. Det är ganska bra, man behöver inte hålla dem och dem kan ropa när dem är klara. K vill sitta själv och inte bli störd(det kan man förstå). Lycka till!!kram

It´s all about me sa...

Hehe, jag minns själv hur det var när man var så liiiiten och toahålet så stoooort (och fantasin lika stor den) Tänk att trilla ner och inte komma upp, vilken mardröm!

Förövrigt ang. kommentaren i min blogg om 30års-strecken: Du om någon har ju redan alla de där sakerna som jag som liten tänkte att man skulle ha vid 30! ; klar utbildning, barn, jobb, hem och erfarenheter..No worries där alltså;)

It´s all about me sa...

30års-streckeT.

Anonym sa...

ÅÅÅHHHH, plutte. Han har toaångest, stackarn det går nog över med en fin toaring....

KARLAVAGNEN sa...

Ja, toalett-ring i all ära. Men glöm inte lektyren. En tidning eller en bok!!! Här är ju en liten kille!

Annika sa...

Det där minns jag med unga fröken K också...Hon var så rädd, så rädd...Toaringen gjorde susen!!
Goda kärleksmums du visar nedan...Blir ju riktigt sugen...Fast idag är det slut på frosseriet. ATT det är!!
Kram!!

Emmama sa...

Petra H: Jag har ju inte fattat att han var sa radd som han ar, lilla mannen. Sa en toaring inkopes sa fort jag har mojlighet och han far komma med och valja en fin! Kram!

Satja: Babybjorn finns har faktiskt och jag vet basta stallet sa dit ska jag med lillot forhoppningsvis redan pa fredag! TACK for tipset! Kram!

Annaluna: Jag minns inte alls den skracken sa jag har sakert varit okanslig.. ;) Hemskt att han varit sa radd! Jag bor i andrahand och ager inte ens soffan jag sitter i ju! Men tack anda! :) Kram!

Pernilla: Lilla arma han, ja! Japp, toaring blir det! Kram!

Karlavagnen: HAHAHA, vilket tips – det ska foljas!!

Annika: Toaring blir det, dumt att jag inte tank pa det! Jag ska ocksa sluta frossa men att ata en, ar det att frossa..? ;) Hm... :D Kram!

Anonym sa...

det vad precis det jag menade. Tim var klippt livrädd för att ramla ned, han höll sig fast för liv o lusta. Där nere i toaletten bor toamonstret för de som inte vet. Säg dock inte det till lillot

Emmama sa...

Petra: Stackars Tim! Ska verkligen inte beratta om toamonstret, blir sjalv radd bara jag tanker pa det! :) Kram!

It´s all about me sa...

du var säkert inte okänslig, utan modig och trygg! :D Eller så tyckte du att det skulle vara spännande med ett litet plask, hehe!

Ok, visste ej att du bodde i andra hand, men finfint verkar ni iallafall bo!

Emmama sa...

Annaluna: Vem drommer inte om att se sitt lillo plaska i toan? :D Ja, vi bor jattefint, helt klart! :)