torsdag, januari 01, 2009

Potträning pågår..

Vi går ut hårt år 2009. Projekt 1 är potträning! Eller ja, toaträning snarare, för pottan är inget för Gustav tydligen. Det är en glad unge som gör sitt bästa och det går klart över förväntan, än så länge. "Stora" är det lite värre med, när vi frågar om han behöver bajsa så säger han att "poo poo has gone home" men var hemma är är lite oklart.

Håll tummar och tår och tänk på att potträningstips (och kallingar, haha) tacksamt tas emot!

Nu ska jag tydligen leka med duploklossarna, jippi.

Hoppas första dagen på nya året är riktigt bra för er alla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tim var totalt ursvår att få att bajsa på toa och när vi köpte en extra ring till toan fungerade det toppen- Om ni inte har en sån (vet du vad jag menar?) KÖP en sån. TACK FÖR PAKET!!!!!!!!!!!!!! Det kommer något fint till lillot igen sen...

Anonym sa...

Hallå Gullon! Vårt outstandingtrick kan för vissa ses som allvarlig mutning eller kanske nannyfasoner men fungerade klockrent! Vi köpte på oss ett gäng helt vanliga ballonger och förvarade dem i en påse som bara vuxna når. Varje gång L bajsade på pottan fick han välja en ballong som vi blåste upp. Helt odramatiskt blev han rejält motiverad att släppa blöjan. Enda nackdelen jag kan se är att man tvingas leva i ett ballonghav under en period. När ballongerna börjar sina fokuserar man på vilken stor och duktig kille han är som inte behöver blöja, och på att så stora killar ju inte behöver ballonger... Kram från oss!/ hd

Cecilia sa...

Hej Emma!
Jag håller lite med ovan. Ett belöningssystem är aldrig fel. Köp en skrivbok och snygga klistermärken. Förklara för G att varje gång han bajsat på toan så får han klistra ett märke i boken. Denna bok kan bara ni vuxna nå.

Anonym sa...

3 par kalsingar o. ett par långkalsingar kommer att skickas nästa vecka. Bajsa på. Kram

Emmama sa...

TACK ALLA for jattefina tips! Dr Phil hade som forslag i ett program att ha kalas med ballonger varje gang ett barn bajsade pa toa, lite samma som er, du AR min dr Phil!

Och tack for kommande present!

KRAM TILL ER ALLA!!