lördag, januari 10, 2009

Livet på en Lidl-påse

Bevis på hur mysigt det är att bli kittlad på en Lidl-påse.

Nu utlandssvenskar kan föresten få tipset att uppsöka Lidl om det finns där ni bor. Där finns yoghurt i större förpackningar (här är yoghurt en lunchdesert och finns mest i små förpackningar), leverpastej, gott grovbröd, knäckebröd och viss korv som är som den vi är vana vid. Därmed inte sagt att livet utomlands ska vara som livet i Sverige men ibland får i alla fall jag en längtan efter sån här mat..

4 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Iiiiii, är gööör-kittlig själv!!!

Emmama sa...

Karlavagnen: Usch jag med! Blir aaarg av att bli kittlad! :D

Marianne sa...

Tur att jag inte har någon Lidl-påse hemma : D

Klart man ska äta mat som är god. Och mat som smakar som i Sverige känns trygg, så är det bara. Någonting som alla som bor utomlands har gemensamt, att de bär mat från hemlandet, och hittar sånt som är likt. Vi har turkiska grannar som bär med sig oliver fast oliverna här enligt min gom är jättegoda - men de är inte som de turkiska. Jag vet koreaner som släpar spenat ... Alla har vi som är utlänningar väskorna fulla med mat hemifrån!

Kram!

Emmama sa...

Marianne: Exakt, visst ar det sa! Och man kan ju komma att langta efter de mest konstiga saker... Just nu langtar jag efter raksas, san pulversas.. :) DET vore gott och det ska jag kanske be mamma skicka over.. Kram!